Als fervent wielerliefhebber heb ik enkele jaren geleden de liefde voor vintage retro koersfietsen gevonden. Na een ritje op mijn allereerste koersfiets was ik niet meer te houden en ben ik sedertdien fietsen en retro spullen beginnen verzamelen.

De website vintagefiets.be is dan ook bedoeld voor alle liefhebbers van vintage of retro fietsen met een speciale voorliefde voor stalen rossen.

Je vindt er ondermeer informatie met betrekking tot retrotochten, -rondes en -koersen in BelgiΓ« en Nederland maar ook in het buitenland en dan vooral in ItaliΓ« omdat daar het grootste aanbod te vinden is.

Daarnaast vind je ook een overzicht van de belangrijkste vintage en retro fietsmarkten in Europa en een pagina met nuttige links.

Wil je zelf een retrotocht, een retro fietsmarkt of een nuttige link aanmelden dan kun je dit door een mailtje te sturen

Retro fiets toevoegen aan database

Heb je een uitzonderlijke vintage fiets of ben je gewoon trots op je stalen ros en wens je die te laten zien aan andere liefhebbers dan kun je deze toevoegen aan onze database. Je kunt daarvoor gebruik maken van het document fiets toevoegen aan database. Je vult gewoon enkele vragen in met betrekking tot het merk, het model, de onderdelen, … en stuurt dit samen met enkele foto’s terug per mail

Gelieve duidelijke foto’s (liefst niet te klein en niet te groot) bij te voegen!

Geniet alvast van de site

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch